Take away

 

 

 

forretter

65,-

Nr.5 – vårruller 2 stk

vårruller med oksekjøtt, gulrøtter, løk glassnudler og salat

95,-

Nr. 6 – ebi yaki

grillede kongereker med sitrongress saus og thai salat

95,-

Nr. 7 – lime kai

benfri glillet kyllinglår med frisk lime og urtesaus, med thai salat

95,-

Nr. 8 – hwan kai

benfri grillet kyllinglår med pikant søt saus og klassisk thai salat

95,-

Nr. 9 – spare ribs

grillet svinneribbe med pikant søt saus og klassisk thai salat

sashimi 20 bitter

285,-

kokkens sashimi miks valg

dagens mix sashimi

150,-

kokkens sashimi miks valg 10 biter

maki 8 bitter

99,-

vegetar maki

avokado, mango, shiso, vårløk, agurk

120,-

caterpillar maki

scampi tempura, avokado ute, spicy majones

115,-

teriyaki laks maki

salma laks, mango, avokado, obikko, teriyaki saus

120,-

tunfisk pistasj maki

mango, avokado, asparges, fersk tunfisk og pistasjesaus

sushi menyer

209,-

aki 17 bitter + laks tataki

5 nigiri: 3 laks, 1 tunfisk, 1 kveite 8 biter caterpillas maki, laks tataki

209,-

eri 17 biter + laks salat

5 laks nigiri 8 teriyaki laks maki laks salat

860,-

party miks 62 biter

nigiri: 4 salma laks, 4 kokt scampi, 4 kveite, 4 kamskjell, 4 tunfisk maki: 8 biter teriyaki laks,caterpillar,california lak,laks tempura sashimi: 8 biter laks

thai kylling

145,-

Nr. 10 – panang kai

kylling i panang karri, kokosmelk og grønnsaker

145,-

Nr. 11 – teriyaki kylling

Kylling i teriyaki saus med brokkoli, paprika, sopp, sukkererter og squash

thai oksekjøtt

175,-

Nr. 12- pepperbiff

stekt oksekjøtt med svart pepper og grønnsaker

thai lam

234,-

Nr.13- lam i peppersaus

grillet indrefilet av lam med thai peppersaus, paprika,løk, brokkoli, sukekrerter, sopp og vårløk

thai and

234,-

Nr. 15- kang pad yang

grillet and i rød karrisaus med kokosmelk, ananas, cherrytomater, paprika, druer, søt basilikum

thai sjømat

234,-

Nr. 16 – kongereker og laks i karri saus

grillet kongereker og laks med grønnsaker i grønn karri saus

thai nudler

145,-/155,-

Nr.18/19 – pad thai med Kylling/scampi

stekte, ferske risnudler med kylling eller kongereker, egg, grønnsaker, bønnespirer og tamarindsaus

vegetar

125,-

Nr. 17 – tofugryte

tofu i rød karrisaus, kokosmelk med en miks av ferske grønnsaker

barnemeny

75,-

Nr.21 – stekte nudler

med kylling og grønnsaker

75,-

Nr. – 22. stekt ris

med kylling og grønnsaker

Åpningstider

mandag – fredag
14:00 – 00:00

lørdag
12:00 – 03:00 (kjøkkenet stenger 23:00)

søndag
14:00 - 23:00(kjøkkenet stenger 21:00)

Telefon: +47 22 46 77 06