Selskapsmeny

 

 

 

kombinasjon 4 retters meny 395,- (kun ukedager)

laks carpaccio – F, H, SE, S, C

laks med shiso ponzusaus og lakserogn

tom yam kunk – S, FS, SK

syrlig suppe med scampi, chilipaste, sopp og urter

2 miks asiatisk tapas – M, H, S, F, SE, F / F, S, H, C

2 sake avokado / 2 teriyaki laks roll

panang kai – SK

kylling i panang karrisaus med kokosmelk, paprika, sukkererter, grønne bønner, squash, bambus, søt basilikum og kaffirlimeblader

vinanbafaling:

chablis 135,-/630,-
l.moreau

signaturmeny 3 retters meny 455,-

kombinert carpaccio med laks og kveite – F, H, SE, S, C

2 laks og 2 kveite, servert med shiso ponzu saus og lakserogn

kang pad yang – SK

grillet and i rød karrisaus med kokosmelk, ananas, cherrytomater, sukkererter, paprika, druer, galangale og kaffirlimeblader

kokos panna cotta – M

med friks frukt

vinanbafaling:

briccotondo berbere 115,-/525,-
gontanafredda

Åpningstider

mandag – fredag
14:00 – 00:00

lørdag
12:00 – 03:00 (kjøkkenet stenger 23:00)

søndag
14:00 - 23:00(kjøkkenet stenger 21:00)

Telefon: +47 22 46 77 06