A la carte

tapas

115,-

1. Miks choy gau – H, SK, SE, S, E, M, FS

dim sum med:
· 2 stk reker og gressløk
· 2 stk reker og svinekjøtt

Servert med chili soyaolje

115,-

2. Miks mai – H, SK, SE, S, E

dim sum med:
· 2 stk reker og gressløk
· 2 stk reker og svinekjøtt

Servert med chili soyaolje

95,-

3. tom yum kung – SK, S, FS

syrlig suppe med scampi, chillipaste, sopp og urter

115,-

4. sake avokado – M, H, S, F, SE, E

6 stk lakeruller med avokado og kremost

85,-

5. vårruller – H, E

2 stk vårruller med oksekjøtt, gulrøtter, løk glassnudler, søt chilisaus og salat

125,-

6. ebi yaki – S, FS, P

4 stk grillede kongereker med sitrongress saus og thai salat

115,-

7. kai satay – SE, P, S

grillet kyllingspyd med peanøttsaus og thai salat

115,-

8. hwan kai – S, H

benfri grillet kyllinglår med pikant søt saus, klassisk thai salat

115,-

9. spare ribs – S, H

grillet svineribbe med pikant søt saus og klassisk thai salat

sushi

nigiri

2 biter – F, S, B

laks 54,-
kveite 65,-
kokt scampi 62,-
kamskjell 74,-
hamachi 74,-
tunfisk 78,-

laks carpaccio 6 biter – F, H, SE, S, C 135,-
laks med shiso ponzusaus og lakserogn

sashimi

sashimi

kokkens shashimi mix 10 biter – F, SK, B, S, C
175,-

kokkens shashimi mix 20 biter – F, SK, B, S, C
325,-

maki

149,-

teriyaki laks roll – F, S, H, C

teriyaki laks roll – F, S, H, C
laks, mango, avokado, tobiko, teriyaki saus

155,-

caterpillar roll – E, SK, SE, H

scampi tempura, toppet med tyne skiver avokado, lakserogn og spicy majones

169,-

red dragon roll – E, F, M, PI

mango, avokado, asparges, tunfisk og pistasjsaus

155,-

goma kamai roll – M, S, H

asparges, avokado, kremost, cruncy kylling file,
tonkatsu saus, teriyaki saus og spicy majones

175,-

cruncy hoate roll – H, SK, B, C, S

scampi tempura, avokado, kamskjell, jalapeno saus, søtpotet chips, tobiko, ponzu saus, spicy majones

sushi meny

265,-

aki – F, H, E, S, SE, SK, FS

5 nigiri: 3 laks, 1 tunfisk, 1 kveite
8 biter caterpillar maki, 4 laks tataki
med teriyaki saus

295,-

mi – F, FS, E, M, SE, S, H, C, PI

8 tunfisk tataki maki, 2 biter sake
avokado tempura, 3 nigiri laks, 3 tunfisk
tataki med stekt mango salat i tamarind
chilisaus og wakemesalat

265,-

eri – F, H, S, FS, SE, C

6 laks nigiri, 8 teriyaki maki med 4 laks
tataki og tamarind saus

thai

kylling

185,-

10. panang kai – SK

kylling i panang karrisaus med kokosmelk, paprika, sukkererter, grønne bønner, squash, bambus, søt basilikum og kaffirlimeblader

185,-

11. teriyaki kylling – S, SE, H

kylling i teriyaki saus med brokkoli, paprika, sopp, sukkererter og squash

oksekjøtt

215,-

12. thai pepperbiff – S, H, P, FS

oksekjøtt i thai peppersaus med paprika, løk, brokkoli, sukkererter, sopp, vårløk oq squash

and

265,-

14. chuan bou and – S, SE

grillet and servert på jernplate i tamarind chilisaus med paprika, løk, brokkoli, sukkerter, sopp, vårløk, squash og bambus

265,-

15. kang pad yang – SK

grillet and i rød karrisaus med kokosmelk, ananas, cherrytomater, sukkererter, paprika, druer, galangale og kaffirlimeblader

265,-

16. crispy duck – H, SK, P, SE, S, B

and med hosin saus, servert med pannekaker og grønnsaker ved siden av

sjømat

265,-

17. laks og kongereker i grønn karrisaus – SK, F

grillet laks og kongereker i grønn karrisaus med kokosmelk, paprika, sukkereter, grønne bønner, søt basilikum, kaffirlimeblader, galangale og squash

nudler

185,-

18. pad thai kylling – FS, CA, E

stekte risnudler i tamarindsaus med kylling, egg, bønnespirer, rødløk, stekt tofu, vårløk, cashewnøtter og tøret reddik

195,-

19. pad thai scampi – SK, FS, CA, E

stekte risnudler i tamarindsaus med scampi, egg, bønnespirer, rødløk, stekt tofu, vårløk, cashewnøtter og tøret reddik

vegetar

65,-

20. vegetar våruller – H, E

2 stk vårruller med grønnsaker, glassnudler, søt chilisaus og salat

175,-

21. tofu met mamong – S, H, P, FS, CA

stekt tofu i saus av chilipaste med paprika, løk, sopp, brokkoli, cashewnøtter, sukkererter og vårløk

175,-

22. tofu gryte – SK

stekt tofu i panang karrisaus med kokosmelk, paprika, sukkerter, grønne bønner og squash

barnemeny

105,-

23. stekte nudler – E

stekte egg nudler med kylling og grønnsaker

105,-

24. stekt ris – E

stekt ris med kylling, egg og grønnsaker

dessert

95,-

25. kokos panne cotta – M

med frisk frukt

115,-

26. sjokolade symfoni – M, E, N

lys og mørk sjokolade mousse

86,-

27. iskrem – M, E *

med frisk frukt

115,-

28. baked cheesecake – M, H, E *

bakt ostekake med hjemmelaget jordbær coulis

* kan inneholde spor av soya, hasselnøtter, valnøtter,  pistasjenøtter og gluten av rug og bygg.

allergenmerking

sk – skalldyr
e – egg
f – fisk
p – peanøtt
m – melk
pi – pitasj
ca – chasew

se – sesamfrø
s – soya
fs – fiskesaus
c – citrus
b – bløtdyr
h – hvetemel
n – nøtter

Åpningstider

mandag – fredag
12:00 – 00:00

lørdag
12:00 – 03:00 (kjøkkenet stenger 23:00)

søndag
14:00 - 23:00(kjøkkenet stenger 21:00)

Telefon: +47 22 46 77 06